Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A gyerekszoba II.

Az előző részben a babaszoba és az óvodás korú kisgyermek szobája volt a témánk, most körüljárjuk, hogy milyen szempontok szerint rendezhetjük be egy (vagy több) idősebb gyerek életterét, a lehető legjobban.

A gyerekszoba II.

0 Tovább

Mi is az a lakberendezés? – III. rész

Cikksorozatunk második részében azt taglaltuk, hogy milyen kritériumok alapján válasszunk lakberendezőt, és miként készüljünk a vele való találkozásra. Ebben a részben pedig kielemezzük, hogy milyen szempontok, igények és lehetőségek mentén induljon el a folyamat, amit lakberendezésnek hívunk, és sorra kerülnek a lakberendező munkájának részletei is.

Mi is az a lakberendezés? – III. rész

0 Tovább

Mi is az a lakberendezés? – I. rész

Arra gondoltam, hogy mielőtt egy-egy konkrét problémát körbejárunk, foglaljuk össze, hogy mennyi feladat és megválaszolandó kérdés vár egy lakberendezőre és a megrendelőre, amikor közösen úgy döntenek, hogy belevágnak a lakás, a ház, a nyaraló, a terasz vagy bármilyen élettér kialakításába, átalakításába vagy feljavításába.

0 Tovább

Elindult a HOMEINFO.hu és a Boróka Otthonbolt közös blog oldala

Kedves Olvasó!

Terveink szerint hetente lesz majd egy-egy új, lakberendezéssel, otthon csinosítással kapcsolatos blogbejegyzés ezen a kis oldalunkon. Emellett igyekszünk a HOMEINFO.hu érdekes lakberendezéssel kapcsolatos tartalmait is megosztani Veled.

Jó böngészgetést!

HOMEINFO.hu & Boróka Otthonbolt

0 Tovább

HOMEINFO – otthon

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2012.11.13.
2012.11.08.
2012.10.20.
2012.10.15.

Utolsó kommentek